De specialisten van het OMC Zaandam

Het OMC Zaandam streeft ernaar om grensverleggend en onderscheidend te zijn door buitengewone talenten en deskundigheid van zorgverleners samen te brengen en steeds op zoek te gaan naar betere behandelmethoden. Binnen het OMC Zaandam zijn verschillende specialisten werkzaam. Onderstaand vindt u per specialist alle benodigde informatie zoals de aanwezigheid en relevante werkervaring.

Drs. Thea van Loenen

Thea van Loenen

Drs. D.K.G. (Thea) van Loenen  volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 1996 haar artsexamen heeft afgelegd. De opleiding tot plastisch chirurg heeft zij gedaan in het Twenteborg Ziekenhuis te Almelo en in het VU medisch centrum te Amsterdam. Tijdens de opleiding heeft zij onderzoek gedaan naar het gewichtsverlies bij patiënten met een maagbandje. Tevens deed zij onderzoek naar kaakreconstructies met bot uit de heup of bot uit het kuitbeen.

Sinds 2006 is zij als plastisch chirurg verbonden aan het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam. Verder is zij sinds eind 2010 werkzaam bij Dermicis te Alkmaar.

Thea van Loenen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter