De specialisten van het OMC Zaandam

Het OMC Zaandam streeft ernaar om grensverleggend en onderscheidend te zijn door buitengewone talenten en deskundigheid van zorgverleners samen te brengen en steeds op zoek te gaan naar betere behandelmethoden. Binnen het OMC Zaandam zijn verschillende specialisten werkzaam. Onderstaand vindt u per specialist alle benodigde informatie zoals de aanwezigheid en relevante werkervaring.

Drs. Suchi Pande

Suchi Pande

Suchi Pande haalde haar oogartsendiploma in het jaar 2000 in India. Daarna volgde zij een Fellowship in General Ophthalmology in 2001, en een Fellowship in Glaucoom in 2002. Zij heeft veel werkervaring opgebouwd in India, in verschillende oogziekenhuizen, en ook veel gewerkt met liefdadigheidsorganisaties in de oogzorg. O.a. in gebieden waar door de geringe infrastructuur en grote afstanden de oogzorg slecht beschikbaar is.

In Nederland werd zij als kennismigrant aangenomen in 2010 in de oogafdeling van Noordwest Ziekenhuis, Alkmaar. Zij heeft daarna o.a. gewerkt in het LUMC en Erasmus Medisch Centrum. Nu werkt zij sinds 2017 in OMC Zaandam. Haar interessegebieden zijn o.a. staar en glaucoom.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter