Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Vrijwilligers gezocht

Houdt u van contact met mensen en wilt u bijdragen in onze zorg voor patiënten? Dan zijn wij op zoek naar u!

 

Op dit moment hebben wij 5 vrijwilligers in het Oogheelkundig Medisch Centrum werken, die allemaal graag iets voor een ander willen betekenen.

 

Zij zijn belangrijk voor onze patiënten en zijn of haar familie. Maar ook voor onze medewerkers, die maar al te goed beseffen dat de vrijwilligers er vooral zijn om hen te helpen en te ondersteunen. Vrijwilligers bieden net die extra zorg en aandacht, waardoor onze medewerkers beter hun zorgtaken kunnen verrichten. Zij zorgen voor extra service naast onze professionele zorg, en dát is wat onze patiënten zo waarderen. Eigenlijk kan het OMC niet zonder vrijwilligers.

 

Onze vrijwilligers zijn het aanspreekpunt in de grote wachtkamer waar gratis koffie en thee te verkrijgen is voor patiënten en hun begeleider. Zij brengen de operatiepatiënten naar de operatiekamer en halen de patiënten daar weer op per rolstoel. Na de operatie worden onze patiënten naar de grote wachtkamer gebracht en aldaar krijgen ze, als zij dat willen, iets te drinken. Het is voor onze patiënten fijn dat ze een aanspreekpunt hebben bij eventuele vragen. Tevens het opruimen van de vaat en aanvullen en reinigen van het koffiezetapparaat behoren tot de werkzaamheden van onze vrijwilligers.

 

Denkt u dat u kunt bijdragen aan onze zorg voor patiënten als vrijwilliger dan vragen wij u te reageren door te mailen naar: info@omczaandam.nl.

 

 

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast