Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Operatiekamer OMC Zaandam corona proof!

De operatiekamer in het OMC Zaandam is inmiddels geheel corona proof en wij werken volledig volgens de RIVM richtlijnen zodat wij u en onze medewerkers goed kunnen beschermen. Inmiddels worden weer volledige operatieprogramma’s gedraaid, net als voor de coronacrisis. Eén van de genomen maatregelen is het plaatsen van doorzichtige schermen op de verkoever. Dit is de kamer waar u wordt voorbereid op een operatie. Door middel van deze schermen wordt een veilige omgeving gecreëerd. Verder dragen onze medewerkers beschermende mondkapjes en spatbrillen. Het is niet noodzakelijk dat u zelf een mondkapje draagt. Tijdens een operatie komt een papieren afdeklaken over u heen met voldoende ruimte en lucht om te kunnen ademen; dit laken functioneert als ‘mondkapje’. Indien u claustrofobisch bent, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Indien u meer informatie wilt over de getroffen maatregelen rondom het coronavirus, verwijzen u door naar onze coronapagina.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Vragen en antwoorden over het coronavirus

Als gevolg van de persconferentie wordt het huidig coronabeleid binnen het OMC Zaandam voortgezet.  Echter, patiënten zijn vanaf heden niet meer verplicht om binnen het OMC Zaandam een mondkapje te dragen, behalve in de druppelruimte vooraf de injecties (IVI’s) en op de OK. Mocht u een voorkeur hebben om wel een mondkapje te dragen, dan bent u hier vrij in.

Ook onze behandelaren hebben zelf de keuze om al dan niet een mondkapje te dragen.

Mochten er wijzigingen zijn voor uw afspraak, dan nemen wij altijd zelf contact met u op.

Zie voor het huidig coronabeleid binnen het OMC Zaandam onze coronapagina. 

Aangepast op woensdag 7 juli 2021

Tekstgrootte
Contrast