Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Operatiekamer OMC Zaandam corona proof!

De operatiekamer in het OMC Zaandam is inmiddels geheel corona proof en wij werken volledig volgens de RIVM richtlijnen zodat wij u en onze medewerkers goed kunnen beschermen. Inmiddels worden weer volledige operatieprogramma’s gedraaid, net als voor de coronacrisis. Eén van de genomen maatregelen is het plaatsen van doorzichtige schermen op de verkoever. Dit is de kamer waar u wordt voorbereid op een operatie. Door middel van deze schermen wordt een veilige omgeving gecreëerd. Verder dragen onze medewerkers beschermende mondkapjes en spatbrillen. Het is niet noodzakelijk dat u zelf een mondkapje draagt. Tijdens een operatie komt een papieren afdeklaken over u heen met voldoende ruimte en lucht om te kunnen ademen; dit laken functioneert als ‘mondkapje’. Indien u claustrofobisch bent, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Indien u meer informatie wilt over de getroffen maatregelen rondom het coronavirus, verwijzen u door naar onze coronapagina.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Vragen en antwoorden over het coronavirus

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn vanaf heden mondkapjes weer verplicht voor iedereen binnen het OMC Zaandam. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen mogen begeleiders helaas niet mee naar binnen tenzij dit medisch noodzakelijk is.

Wij blijven open om onze patiënten te helpen. Helpt u ons mee om de regels te waarborgen?

Mochten er wijzigingen zijn voor uw afspraak, dan nemen wij altijd zelf contact met u op. Zie voor het volledige, huidige coronabeleid binnen het OMC Zaandam onze coronapagina. U kunt hier tevens uitgebreid antwoord vinden op de vraag of een begeleider of een kind mee mag naar uw afspraak.

Aangepast op vrijdag 26 november 2021

Tekstgrootte
Contrast