Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Visueel Revalidatie Spreekuur

Bij ons is er extra aandacht voor mensen met een sterke beperking van het gezichtsvermogen.

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van goede informatie en advies over een sterk beperkt gezichtsvermogen organiseren Jongsma Medical en het OMC Zaandam in samenwerking met Koninklijke Visio regelmatig een visueel revalidatie spreekuur.

Wat kan wél

Als uw zicht achteruit gaat, vraagt u zich misschien af: kan ik nog zelfstandig wonen en reizen? Kan ik nog wel TV kijken? Heb ik moeite met ondertiteling en gezichten herkennen? Kan ik de krant blijven lezen? Hoe kan ik een betaalde baan vinden als mijn gezichtsvermogen sterk beperkt is? Heb ik iets aan een smartphone of een iPad? En hoe ga ik nu om met het feit dat ik slechter ga zien?

Om al uw vragen te beantwoorden worden daarom spreekuren georganiseerd. Daar heeft u een persoonlijk oriënterend gesprek met een Visio-medewerker over uw situatie en uw vragen. Wij kijken dan met u welke mogelijke oplossingen daarvoor zijn. Er is tijdens dit spreekuur tevens de mogelijkheid om opties voor zichthulpen en –oplossingen te bespreken met de Low Vision Specialist.

Voor informatie over data waarop de spreekuren worden gehouden kunt u terecht op de websites van Jongsma Medical (www.jongsmamedical.nl) en het OMC Zaandam (www.omczaandam.nl).   

Via Jongsma Medical (085-4891500) kunt u een afspraak inplannen voor het spreekuur. Uw contactpersoon is Judith Jongepier.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast