Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Vertrek oogarts Drs. V.I. Apostolov

Per 1 november 2014 zal onze oogarts Valentin Apostolov zijn werkzaamheden voortzetten in het Sint Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam. Drs. Valentin I. Apostolov is opgeleid tot oogarts aan de Medische Universiteit van Sofia, Bulgarije. Als specialist op het gebied van de aandoening glaucoom (hoge oogdruk, ook wel ‘groene staar’ genoemd), behandeld drs. Apostolov patiënten uit geheel Nederland en is hij een vraagbaak voor andere oogartsen op dit gebied.

Patiënten van het OMC die onder behandeling willen blijven bij oogarts Apostolov in het Lucas Andreas ziekenhuis, kunnen dit aangeven bij onze administratie. Na uw schriftelijke accoordverklaring, zullen wij uw medische gegevens naar de afdeling Oogheelkunde van het Sint Lucas Andreas ziekenhuis doorsturen.

 

Drs. Valentin Apostolov

Dr. Apostolov

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast