Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Tweede Kamerverkiezing 2021 – visueel beperkten

Helaas kan het OMC Zaandam dit jaar vanwege de coronapandemie voor de aankomende Tweede kamerverzieking geen stemlocatie zijn voor visueel beperkten. Desalniettemin informeren wij jullie graag over de plek waar het wel mogelijk is om als visueel beperkte te kunnen stemmen. Dit stembureau is op het stadhuis in Zaandam. Het stembureau is drie dagen geopend. Maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 maart. De openingstijden voor alle dagen zijn 7:30 uur tot 21:00 uur.

Er is een stemmal aanwezig en twee soundboxen waarmee de kandidatenlijst wordt opgelezen. Ook is het mogelijk om de kandidatenlijst met brailleschrift aan te vragen bij de gemeente. Nieuw dit jaar is dat er een reliëfkaart is gemaakt van de route van het station naar het stadhuis.

Deze is ook aan te vragen bij de gemeente. Dit kan via het contactformulier op de website óf via 14 075. De kandidatenlijst en/of de reliëfkaart worden dan opgestuurd naar de aanvrager.

Belangrijke informatie

Bestel op tijd uw lenzen!

Komt het door corona, de oorlog in Oekraïne, of een tekort aan grondstoffen? Diverse verhalen doen de ronde.
Maar, de leveringstijden van lenzen bij de fabrikanten zijn aan het oplopen. Dus let op, bestel op tijd uw lenzen.