Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Tandemzorg… Wat is dat?

Zorgverlenen is een vak apart. Iedereen verdient de tijd, maar vooral de aandacht in de spreekkamer en voor een specialist is dat eigenlijk het enige dat zou moeten tellen. Maar is dat tegenwoordig nog wel zo? De administratieve last is voor medisch specialisten exponentieel toegenomen, tegenwoordig kijkt een specialist meer naar het computerscherm dan naar zijn of haar patiënt.

We stappen een spreekkamer binnen in het OMC Zaandam. De patiënt zit in de stoel, de arts richt zich volledig op de patiënt en in de kamer is een derde persoon, de praktijkassistent(e) van de oogarts. Zij/hij zorgt ervoor dat de oogarts zich kan focussen op de patiënt in de stoel, terwijl ondertussen de administratieve en zorgprocessen feilloos doorlopen zonder dat de specialist zijn aandacht hoeft te verdelen.

Persoonlijke aandacht voor de patiënt is een groot goed, de beste en meest efficiënte oogzorg is waar we naar streven. Daarom investeren wij in Tandemzorg om de ervaring steeds beter te maken voor onze patiënten.

 

Bekijk ook deze video waarin Dr. Michel Zaal uitlegt wat Tandemzorg in de praktijk inhoudt:

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast