Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde, onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en bij ‘Testimonials’ kunt u de reacties lezen van klanten over de werkzaamheden bij het OMC Zaandam op het gebied van oogheelkunde.

Ruimte voor VGZ, CZ, Multizorg en DSW verzekerden.

Het overheidsbeleid is er op gericht een snelle stijging van de zorgkosten te voorkomen. Hierdoor hebben zorginstellingen vanaf 2012 te maken met het systeem van budgetplafonds, die jaarlijks per zorgverzekeraar worden vastgesteld. Wanneer een zorginstelling een budget overschrijdt voor de uitgaven, die zijn gedaan in het kader van patiëntenzorg, dan zijn de gemaakte extra kosten volledig voor eigen rekening.

Deze systematiek zorgt ervoor dat de overheid grip kan houden op de uitgaven in de zorg en dat zorgverzekeraars hun schaderisico weten te beperken. Het nadeel van dit beleid is dat organisaties die groeien, dankzij toepassing van nieuwe behandelmethoden, uiteindelijk de prijs moeten betalen voor succes.

Alleen voor VGZ, CZ, Multizorg en DSW verzekerden is bij ons nog voldoende budgettaire ruimte aanwezig.

 

deel dit bericht
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on Twitter