Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Onze Cliëntenraad

Iedere week komen er honderden cliënten en patiënten bij ons over de vloer. Zij bezoeken onze specialisten, maken gebruiken van onze faciliteiten en kunnen genieten van een heerlijke kop koffie om het wachten te verzachten.

Maar wie behartigd de belangen van onze cliënten/patiënten? Wie is de spreekbuis richting het OMC Zaandam? Dat is onze Cliëntenraad. Zij vormt een vertegenwoordiging van onze cliënten en vult de belangenbehartiging in en dit doet zij met verve.

Ze denkt mee over de invulling van zorg, treedt dikwijls op als spreekbuis richting zorgverzekeraar namens de patiënten en werkt mee aan organisatorische projecten.

Wilt u meer weten over de Cliëntenraad van het OMC Zaandam? Om een compleet beeld te schetsen wat de raad nou precies doet, publiceren we het jaarverslag op onze site (klik hier)

Leden van onze Cliëntenraad

De heer Jo Romkens – Voorzitter
Mevrouw Malika Bazi
De heer Egge Hartog

Een dankwoord

Gedurende 2 volledige termijnen heeft Siebe K. Meijer (inmiddels oud-voorzitter) zich met hart en ziel ingezet om gestalte te geven aan de Cliëntenraad zoals zij nu staat en functioneert.

Wij bedanken Siebe voor zijn deskundige inzet, collegialiteit en samenwerking en spreken de hoop uit zo nu en dan nog van zijn kennis en ervaring gebruik te mogen maken.

PDF

Jaarverslag 2018

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast