Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

OMC Zaandam staat op Zorgkaart Nederland

Het OMC Zaandam staat voor hoogwaardige en innoverende oogheelkundige zorg zonder hierbij de patiënt uit het oog te verliezen. Uiteraard zijn we trots op wat we doen voor onze patiënten, maar we vinden het ook belangrijk om te horen van onze patiënten hoe we “scoren”.

Om onze patiënten de kans te geven om hun mening te geven over onze zorg is het OMC Zaandam aangesloten bij Zorgkaart Nederland. Deze patiëntenfederatie geeft inzicht in waarderingscijfers van zorgaanbieders en specialisten.

Dus bent u benieuwd hoe het OMC Zaandam en haar specialisten scoren en wilt u ook uw waardering uiten? Laat u dan horen voor betere zorg en klik op de Zorgkaart Nederland-widget op onze website of bezoek www.zorgkaartnederland.nl.

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast