Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Officiële opening Cornea Centrum OMC Zaandam 5 april 2019

Op 5 april 2019 as. zal de feestelijke officiële opening van het Cornea Centrum OMC Zaandam plaatsvinden.  Dit expertisecentrum stelt collega oogartsen in staat om patiënten door te verwijzen met moeilijk behandelbare hoornvliesaandoeningen. Er zijn diverse oogaandoeningen van chronisch aard die patiënten in ernstige mate kunnen beperken in het dagelijks functioneren, denk bijvoorbeeld aan Herpes Keratitis, Keratoconus, Fuchs Dystrofie of Keratitis Sicca.

Het Cornea Centrum OMC Zaandam werkt nauw samen met medisch optiekpartner Jongsma Medical, welke op hetzelfde adres gevestigd is. Zij zijn gespecialiseerd in aanpassing van bijzondere optische hulpmiddelen op medische indicatie. Deze samenwerking stelt ons in staat om patiënten met chronische cornea problematiek toch een oplossing te kunnen bieden.

Het Cornea Centrum OMC Zaandam is onderdeel van het OMC Zaandam aan de H. Gerhardstraat 10 te Zaandam. Sinds 2012 is het OMC Zaandam gevestigd in het historische pand op de kop van de Peperstraat. Fysiek heeft het Cornea Centrum al een prachtige locatie, op zeer korte termijn zal zij ook een plek hebben op het wereld wijde web. We houden u op de hoogte!

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast