Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Heeft u last van droge ogen?

Zit u regelmatig lang achter de computer? Dan kan het zijn dat u last heeft van droge ogen. Wat u kan doen om droge ogen te voorkomen? Wij geven u een aantal tips:

– Knipperen houdt je ogen vochtig. Zorg er dus voor dat u genoeg knippert wanneer u achter de computer zit!
– Drink voldoende water, door minstens 8 glazen water op een dag te drinken houd je de vochtbalans op peil. Ja, ook in je ogen.
– Zorg voor een stofvrije omgeving. Rook, stof en airco zorgen voor een droge lucht. Zet bijvoorbeeld luchtbevochtigers neer en zorg dat het kantoor schoon is.
– Zorg voor voldoende licht. Voldoende licht is heel belangrijk, ga daarom af en toe naar buiten en zorg voor goede verlichting op en boven je bureau.

Heeft u hierna nog steeds last van droge ogen? Gebruik dan oogdruppels of overweeg een kappenbril. Kom gerust langs bij het OMC Zaandam en vraag onze specialisten om advies.

 

Afbeelding3

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast