Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Herinneringssmsjes OMC Zaandam

Om onze dienstverlening een boost te geven, met name in deze bizarre tijden, heeft het OMC Zaandam ervoor gekozen om vanaf maandag 16 november 2020 a.s. herinneringssmsjes te versturen. De voorwaarde hiervoor is dat wij een geldig mobiele nummer van u als patiënt hebben genoteerd in uw digitale dossier. Twijfelt u over de juistheid van uw mobiele nummer? U kunt dit bij u eerstvolgende afspraak navragen bij de baliemedewerker of u kunt ons een e-mail sturen naar info@omczaandam.nl .

De herinneringssmsjes zijn ingevoerd voor bijna alle afspraken met uitzondering van een aantal type afspraken, namelijk alle operatieve afspraken, zoals operaties, injecties en lasers. Dit is i.v.m. de afwijkende tijdstippen waarop u als patiënt u zich moet melden. Verder versturen wij ook geen herinneringssmsjes voor de belafspraken en de post-operatieve afspraken gezien deze op afstand plaatsvinden en afwijkende tijdstippen kunnen hebben. U kunt voor de voorgaande afspraken, maar ook alle andere afspraken te allen tijde inloggen in uw patiëntenportaal waar u een overzicht van uw afspraken en bijbehorende afspraakbevestigingen kan terugvinden. Heeft u nog geen toegang tot uw patiëntenportaal? Laat ons dit weten middels een e-mail naar info@omczaandam.nl .

Indien u over bovenstaande vragen heeft , kunt u ons mailen naar info@omczaandam.nl

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast