Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Enquête verkeerssituatie rond OMC

Met de afsluiting van de afslag H. Gerhardstraat / Bloemgracht in Zaandam is de verkeerssituatie voor bezoekers van het OMC drastisch gewijzigd. Vanuit de richting Bernhardrotonde moeten automobilisten voor het OMC nu afslaan bij de Veldvliegerweg en via de Jan Walichszstraat en de Joachim Kleinsorgstraat bij ons centrum komen. Bezoekers komende uit de richting van de Vermiljoenweg-rotonde, kunnen nu via een nieuwe afslag vanaf de H. Gerhardstraat de Joachim Kleinsorgstraat inrijden.

VERKEER Corr 2

De nieuwe inrit naar de Joachim Kleinsorgstraat vanaf de H. Gerhardstraat.

De nieuwe verkeerssituatie blijkt voor veel patiënten en bezoekers van het OMC lastig. Ook hebben zowel het OMC als Zorgcentrum Pennenmes bedenkingen over de veiligheid in de wijk met de toegenomen verkeersdruk.

Om duidelijk in kaart te brengen hoe bezoekers van het OMC denken over de nieuwe situatie, vragen wij u vriendelijk om bijgevoegde enquête door te lezen en in te vullen. Met úw reactie kunnen wij in een nader gesprek met de Gemeente Zaanstad de nieuwe situatie analyseren en mogelijk verbeteren. U kunt de enquête uitprinten, invullen en inleveren bij het OMC Zaandam. Of u kunt het pdf-document downloaden en digitaal invullen. Dit formulier kunt u via onze mail terugsturen, info@omczaandam.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Klik op het enquete-formulier hieronder voor een grote weergave die u kunt downloaden

Enqueteformulier OMC

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast