Wij houden u graag op de hoogte

In onze mediatheek kunt u verschillende informatie-folders van het OMC Zaandam bekijken en downloaden. Onder ‘Video’s’ vindt u informatieve filmpjes op het gebied van oogheelkunde en onder ‘Nieuws’ bevinden zich de meest recente nieuwsberichten over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Belconsulten OMC Zaandam

In verband met de coronamaatregelen kan het zijn dat uw afspraak bij het OMC Zaandam wordt of is geannuleerd. Deze afspraak kan vervangen worden door een belconsult waarbij een (oog-) arts u zelf belt. De arts zal tijdens dit belconsult een anamnese afnemen. Een anamnese bestaat uit een aantal vragen op basis waarvan de (oog-) arts een conclusie bepaalt inzake uw ooggezondheid.

Vervolgens wordt aangegeven of er wel of niet op korte termijn een afspraak moet worden gemaakt bij het OMC Zaandam. Aan dit belconsult zijn kosten verbonden, net zoals aan een fysiek consult bij het OMC Zaandam. Deze financiële registratie is conform de geldende wet- en regelgeving opgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Uw zorgverzekeraar is hier ook van op de hoogte.

Indien u hier vragen over heeft, kunt u ons mailen naar debiteuren@omczaandam.nl

deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Tekstgrootte
Contrast