Wist u dat…

…het OMC Zaandam gevestigd is in de voormalige brandweerkazerne aan de H. Gerhardstraat aan het einde van de Peperstraat te Zaandam? Onderstaand vindt u de verdere contactgegevens van het OMC Zaandam en de benodigde informatie voor het maken van een afspraak.

Parkeren

Het OMC heeft een eigen parkeerterrein aan de Bloemgracht Zaandam. U kunt gratis op dit parkeerterrein staan.

Ook kunt u aan de Bloemgracht zelf in de (gratis) parkeervakken staan. Wij vragen u hierbij vriendelijk om niet bij onze buren van het St. Jansbaken op hun privé terrein te parkeren (direct achter het bloemenstalletje aan de H. Gerhardstraat). Dit terrein is exclusief voor bewoners van het voormalige Ziekenhuis!

Navigatie

Het is gebleken dat in sommige navigatiesystemen het ingevoerde adres H. Gerhardstraat 10 in Zaandam u niet exact bij ons Oogheelkundig Medisch Centrum brengt. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u voor de zekerheid beter het adres van verpleegtehuis Pennemes invoeren. Dit is Bloemgracht 95. Ons gebouw en parkeerterrein bevinden zich dan schuin aan de overkant van de straat.

OMC Hoorn

Vanaf 12 juni 2023 openen wij onze nieuwste vestiging aan de Van Dedemstraat 6A te Hoorn, op de hoogste verdieping. Vlak bij het station te Hoorn. Meer informatie volgt binnenkort op een volledig nieuwe website. Als u in de toekomst graag een afspraak wilt maken in Hoorn, laat het ons weten!